Ξενοδοχεία

Μάθετε περισσότερα για τα Ξενοδοχειακά προγράμματα μας

Μάθετε εδώ για τις Λύσεις Μηχανοργάνωσης της Sunsoft

Στη Sunsoft ασχολούμαστε αποκλειστικά στο σχεδιασμό και την παραγωγή ολοκληρωμένων συστημάτων μηχανοργάνωσης και συγκεκριμένα:

  1. Επενδύουμε στη δημιουργία εξειδικευμένων προγραμμάτων για τους κλάδους της Εστίασης και του Τουρισμού!
  2. Ακολουθούμε αυστηρές προδιαγραφές για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
  3. Εδραιωθήκαμε στην κορυφή, χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες.

Ώστε σήμερα να σας προσφέρουμε τα απόλυτα εργαλεία για τη Διαχείριση, τον Έλεγχο και την Εξέλιξη και της δικής σας επιχείρησης.

Ξενοδοχειακό Πρόγραμμα

Αλέξανδρος Front Office

Το ξενοδοχειακό σας πρόγραμμα είναι η καρδιά της επιχείρησής σας

Σας συνδέει με όλα τα “σημεία κλειδιά” του ξενοδοχείου σας και σας αφήνει ελεύθερο να ασχοληθείτε με το πιο σημαντικό task κάθε στελέχους ή ιδιοκτήτη, που είναι το Management!
Τα ξενοδοχειακά προγράμματα της Sunsoft, δημιουργήθηκαν για να έχετε ευχαριστημένους επισκέπτες, χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς αναμονή, με αύξηση των κρατήσεων και άριστη εξυπηρέτηση!

Αυτά ακριβώς που χρειάζεστε για την ανάπτυξη σας.
Προετοιμαστείτε δυναμικά, με τη συμβουλευτική υποστήριξη της Sunsoft, την ηγετική εταιρία στον σχεδιασμό λογισμικού για επιχειρήσεις Τουρισμού και Εστίασης.

Μάθετε Περισσότερα

Cloud Ξενοδοχειακό Πρόγραμμα

Hotel Cloud Pms

Ήρθε για να φέρει την επανάσταση στις κρατήσεις μέσα από τον υπολογιστή, το κινητό & την ταμπλέτα!

Το Hotel Cloud PMS σχεδιάστηκε με γνώμονα την ευχρηστία, την ευελιξία, τις επιδόσεις και την ασφάλεια, προσφέροντας πλήρη διαχείριση και παρακολούθηση των κρατήσεων για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και άλλα καταλύματα φιλοξενίας.

Συνδυάζει κάτω από ένα cloud περιβάλλον τις δραστηριότητες ενός καταλύματος, με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας και τη μείωση των λαθών. Για αυτό το σκοπό η εφαρμογή δίνει σε πραγματικό χρόνο στοιχεία κρατήσεων και πελατών με μια ματιά.

Κύρια δύναμη της εφαρμογής είναι η ενότητα των στατιστικών, όπου εκτελούνται σύνθετοι υπολογισμοί και αλγόριθμοι σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, για να δώσουν ακριβή εικόνα οικονομικών και στατιστικών στοιχείων.

Μάθετε Περισσότερα

Food & Beverage

Αποκτήστε “πλήρη έλεγχο” στην παραγωγή τροφίμου και ποτού

Μην προσπαθείτε να μαντέψετε ποια είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Το λογισμικό Sunsoft F&B γνωρίζει καλύτερα και σας προτείνει μία πληθώρα επιλογών. Επιβάλλονται κανόνες οργάνωσης και λειτουργίας, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

Ο έλεγχος των τροφίμων και ποτών προϋποθέτει την προσεκτική παρακολούθηση των διαδικασιών σε όλες τις φάσεις της ζωής των προϊόντων. Δηλαδή, την προμήθεια, παραλαβή, αποθήκευση- συντήρηση, διακίνηση και μετατροπή τους σε άλλης μορφής προϊόντα προς πώληση.

Μάθετε Περισσότερα
Μερίδες

Πόσο σας κοστίζει η κάθε μερίδα φαγητού;

Προμηθευτές

Ποιο προμηθευτή να επιλέξω & πόσο συνεπής είναι;

Συνταγές

Ποια συνταγή σας έχει τον καλύτερο συνδυασμό Δημοτικότητα/Κερδοφορίας;

Κόστος

Ποιο κόστος επιθυμείτε να έχει η κάθε μερίδα από το μενού σας;