Η τεχνολογία Cloud για ξενοδοχείο, είναι πλέον η κυρίαρχη δύναμη στη διανομή κρατήσεων μέσω διαδικτύου.

Όχι μόνο βοηθά τα ξενοδοχεία να εξασφαλίζουν περισσότερες κρατήσεις, αλλά μπορεί να βελτιώσει σχεδόν κάθε πτυχή της λειτουργίας μιας επιτυχημένης ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Δεδομένης της ευελιξίας και της προσαρμοστικότητάς της τα περισσότερα ξενοδοχεία θα πρέπει να αξιολογήσουν τον υφιστάμενο τρόπο διαχείρισης των κρατήσεων τους, εάν θέλουν να αυξήσουν τα επιχειρηματικά έσοδά τους.

Η τεχνολογία cloud μπορεί να είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο και οικονομικό εργαλείο για ανεξάρτητους ξενοδόχους οι οποίοι δε διαθέτουν αυξημένο budget.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε  6 οφέλη από τη χρήση τεχνολογίας cloud για το ξενοδοχείο σας:

1. Η τεχνολογία Cloud είναι οικονομικά αποδοτική

Τα έξοδα εκ των προτέρων είναι πάντοτε λιγότερα με την τεχνολογία cloud, επειδή πληρώνετε μόνο για αυτό που χρειάζεστε όσον αφορά την αποθήκευση των δεδομένων σας. Το κόστος υλικού, ενέργειας και λειτουργίας μειώνεται επίσης αφού το κόστος αυτών της υποδομής υπάγεται στον πάροχο. Επίσης, δεν πρόκειται να υπάρξει κόστος συντήρησης, διότι δεν θα προκληθεί ζημιά αν η συσκευή σας καταστραφεί. Συνδέεστε απλά με μια άλλη συσκευή και συνεχίζετε να εργάζεστε.

2. Η τεχνολογία Cloud εξοικονομεί χρόνο και αυξάνει την παραγωγικότητα

Η επεξεργασία είναι πολύ πιο γρήγορη  και η αυτοματοποιημένη φύση των διαδικασιών βοηθά το ξενοδοχείο σας να κάνει περισσότερα, σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τις κρατήσεις, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις ενημερώσεις αποθεμάτων, τις πληρωμές ακόμη και την υπηρεσία καθαριότητας. Η ευελιξία του cloud σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να χειρίζεστε το σύστημα διαχείρισης αυτών από οπουδήποτε, εφόσον έχετε μια σύνδεση στο internet και μια συσκευή.

3. Η τεχνολογία Cloud είναι σίγουρη και ασφαλής 

Τα δεδομένα αποθηκεύονται πάντα με ασφάλεια και απομακρυσμένα και όχι σε μια φυσική τοποθεσία, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πολύ λιγότερος κίνδυνος να να χαθούν. Είναι επίσης συμβατά με οποιαδήποτε συσκευή, δεδομένου ότι οι ενημερώσεις ή οι εφαρμογές μπορούν να γίνουν μέσα στο λογισμικό.

Τεχνολογικές τάσεις του 2020 και που βρίσκεται η Καινοτομία!

4. Η τεχνολογία Cloud είναι ένας ισχυρός επεξεργαστής

Η πραγματική επεξεργασία και υπολογισμός με τεχνολογία cloud είναι ταχύτερη επειδή χρησιμοποιεί συνδεδεμένες λειτουργίες που δεν ήταν προηγουμένως δυνατές σε έναν μόνο υπολογιστή. Αυτό καθιστά πολύ πιο εύκολο τον εντοπισμό, τη συλλογή και την ανάλυση μετρήσεων, όπως τα δεδομένα κράτησης.

5. Η τεχνολογία Cloud βελτιώνει τη συνεργασία του προσωπικού

Με τα ξενοδοχειακά συστήματα που βασίζονται στο σύννεφο μπορείτε να εφαρμόσετε στρατηγικές για να κάνετε το προσωπικό σας πιο ευέλικτο, απελευθερωνοντας το από τα όρια της ρεσεψιόν για να προσφέρει ταχύτερη και πιο εξατομικευμένη εξυπηρέτηση στους επισκέπτες σας.

6. Η τεχνολογία Cloud σας βοηθά να αναπτύξετε στρατηγικές

Επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνολογία για να συλλέξετε και να αναλύσετε ένα τεράστιο όγκο δεδομένων επισκεπτών, μπορείτε εύκολα να αναπτύξετε σχετικά προγράμματα crm και σχέδια τιμολόγησης που θα μεγιστοποιήσουν τόσο την απόκτηση όσο και τη διατήρηση των πελατών σας. Όσο περισσότερο γνωρίζετε για τους επισκέπτες σας, τόσο πιο σωστά μπορείτε να προωθήσετε το ξενοδοχείο σας.

 

Αν επιθυμείτε και εσείς να γνωρίσετε την υπηρεσία cloud και τα οφέλη της πατήστε εδώ