Η Sunsoft πάει HO.RE.CA!

Θα μας βρείτε στο

Hall 2 – D32

Άνοιγμα Νέας Χρήσης 2024

Αμβροσία

Η Ολοκληρωμένη και Εξελιγμένη Σουίτα Εφαρμογών Εστίασης

Αλέξανδρος

Σίγουρη Μηχανογραφική Λύση που καλύπτει όλο το φάσμα των εφαρμογών και χρειάζεται κάθε ξενοδοχειακή επιχείρηση

Cloud PMS

Γρήγορο και αξιόπιστο πρόγραμμα διαχείρισης εργασιών της ξενοδοχειακής σας επιχείρησης, πράγματι προσβάσιμο από παντού

Ασύρματη Παραγγελιοληψία

Εξελιγμένες δυνατότητες με Mobile Friendly περιβάλλον σε tablet και κινητό

Αλυσίδες Καταστημάτων

Το απαραίτητο πρόγραμμα στη συγχρονισμένη διασύνδεση και έλεγχο των καταστημάτων σας από ένα σημείο

Food & Beverage

Αποκτήστε πλήρη έλεγχο στην παραγωγή τροφίμου και ποτού. Ολοκληρωμένη εφαρμογή για άρτια κοστολόγηση

4000+ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Μας εμπιστεύονται για τις υπηρεσίες και τους ανθρώπους μας, και αδιαμφισβήτητα όταν χρειάζονται προηγμένα και ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα μηχανοργάνωσης.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο και ο επαγγελματισμός μας καθιστούν την εταιρεία μας Νο 1 επιλογή για κάθε επαγγελματία που αναζητά ταχύτατες και ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης.

Ιδιαίτερα, μετά από έρευνα και μελέτη των αναγκών του κλάδου, στη Sunsoft σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε καινοτόμες εφαρμογές ιδανικές για κάθε επιχείρηση που θέλει να εξελιχθεί και να ξεχωρίσει στο χώρο της HO.RE.CA. Παρακολουθούμε ειδικά τις τάσεις της αγοράς, καθώς εστιάζουμε στις ανάγκες σας και επιλύουμε όλα τα προβλήματα.

Το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας είναι διαθέσιμο 365 ημέρες το χρόνο (ανάλογα με το συμβόλαιό σας) και πάντα δίπλα σας στοχευμένα και σίγουρα ποιοτικά. Κυρίως, η εκπαίδευση στα προγράμματα μας γίνεται από την πρώτη στιγμή της εγκατάστασης και είναι προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.

Hotel & Restaurants

Best Business Practices

Client Service

Software Training

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑΣ

ΕΣΤΙΑΣΗ

H σουίτα εφαρμογών Αμβροσία αποτελεί ολοκληρωμένη λύση της αγοράς για τον τομέα της εστίασης.

Με module για όλες τις ανάγκες σε εστιατόρια μπαρ, καφέ και πλήρη πακέτα υποστήριξης, το πρόγραμμα παραγγελιοληψίας Αμβροσία σας επιτρέπει να εξυπηρετείτε τους πελάτες με ταχύτητα και αξιοπιστία, δίότι είναι η ιδανική επιλογή για όσους χρειάζονται μία απόλυτα αξιόπιστη λύση μηχανοργάνωσης.

FRONT OFFICE

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το πρόγραμμα κρατήσεων Αλέξανδρος είναι το Νο 1 ξενοδοχειακό πρόγραμμα για όλες τις κατηγορίες ξενοδοχείων.

Για εσάς που θέλετε ένα αξιόπιστο σύστημα κρατήσεων για την ασφαλή και ευέλικτη διαχείριση του ξενοδοχείου σας. Επικοινωνεί αμφίδρομα με τα Νο 1 Ολοκληρωμένα Συστήματα Online Κρατήσεων και αποτελεί τη σίγουρη λύση για κάθε ξενοδοχειακή επιχείρηση, ακόμη και ανεξαρτήτως αριθμού δωματίων.

Έχετε κάποια από τις παρακάτω επιχειρήσεις;

Επιλέξτε Sunsoft, τον στρατηγικό σας συνεργάτη.

ΚΑΦΕ – ΜΠΑΡ

Εξειδίκευση στη διαχείριση όλων των καθημερινών διαδικασιών λειτουργίας της επιχείρησής σας. Με την εφαρμογή της Ασύρματης Παραγγελιοληψίας, έχεις άμεσα την παραγγελία σου ολοκληρωμένη.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Ταχύτητα εξυπηρέτησης και έλεγχος κόστους με τη βέλτιστη απόδοση και εξοικονόμηση χρημάτων σε όλα τα σημεία παρασκευής. Απέκτησε ενθουσιασμένους πελάτες!

CATERING

Άψογη οργάνωση και ακρίβεια με πλάνο για την κάθε ξεχωριστή εκδήλωσή. Άρτια οργάνωση των σερβιτόρων με ξεχωριστά και ιδιαίτερα μενού, όντως άρτια κοστολογημένα. Είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι!

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Εξοικονόμησε υλικά, χρόνο, χρήμα και ενέργεια. Για να γνωρίζεις ακριβώς την ημερήσια κατανάλωση όλων των προϊόντων που προσφέρεις και να είσαι ο Market Leader της αγοράς.

ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Κάνε πραγματικότητα την εικόνα της άψογης Κεντρικής Διαχείρισης όλων των σημείων, άμεσα, αποτελεσματικά και με ακρίβεια! Ισχυροποίησε άμεσα το R.O.I όλων των σημείων εξυπηρέτησης!

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΛΗΣ

Ευέλικτες λύσεις μηχανοργάνωσης για όλα τα σημεία εξυπηρέτησης (reception, pool bar, beach bar, καφετέρια, εστιατόριο, room service), ιδιαίτερα με απεριόριστες δυνατότητες.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ RESORT

Το Front και Back Office που σας επιτρέπει γρήγορα και αξιόπιστα να διαχειρίζεστε όλο το σύνολο των διαδικασιών της επιχείρησής σας.

ENOIKIAZOMENA ΔΩΜΑΤΙΑ

Πλήρης κάλυψη των αναγκών ενοικιαζόμενων δωματίων, studios, ή και μικρομεσαίων ξενοδοχειακών μονάδων. Προσαρμόστε τις κρατήσεις βάση διαθεσιμοτήτων, και κυρίως, μέσω μίας μόνο εφαρμογής