Διαχείριση όλων των καταστημάτων της αλυσίδας σας από ένα σημείο

Κεντρική Διαχείριση Καταστημάτων

Για επιχειρηματίες με περισσότερα από 2 καταστήματα που θέλουν διαχειρίζονται άμεσα, αποτελεσματικά και με ακρίβεια τα προϊόντα και τις πωλήσεις τους

Επικοινωνήστε μαζί μας για παρουσίαση

Διαχείριση από ένα σημείο όλων των καταστημάτων της αλυσίδας

Κεντρική Διαχείριση Καταστημάτων

Έχετε περισσότερα από 2 καταστήματα και θέλετε να τα διαχειρίζεστε άμεσα, αποτελεσματικά και με ακρίβεια; Η Sunsoft έχει τη λύση.

Ζητήστε μας άμεσα παρουσίαση

Κεντρική Διαχείριση

Η εφαρμογή Κεντρική Διαχείρισης του προγράμματος Αμβροσία δημιουργήθηκε με γνώμονα την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και εμπειρίας από τις δεκάδες εγκαταστάσεις καταστημάτων και αλυσίδων που έχουμε ολοκληρώσει.

Με την Κεντρική Διαχείριση έχετε την ευκαιρία να υλοποιείτε όλες τις συναλλαγές που αφορούν την καθημερινή διαχείριση πολλαπλών σημείων πώλησης, όπως επίσης και να έχετε τη δυνατότητα λεπτομερώς παρακολούθησης μέσω στατιστικών reports την πορεία τους.

Το Σύστημα Management της Sunsoft είναι ανεπτυγμένο με σύγχρονες μεθόδους και αξιοποιεί στο μέγιστο τη σημερινή τεχνολογία! Ταχύτατο, ασφαλές και λειτουργικό, με μικρές απαιτήσεις σε εξοπλισμό και εκμάθηση, εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία των σημείων πώλησης, αυτόματα και σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Οφέλη :

  • Απλότητα και ευκολία χειρισμού. Ταχύτατο, ασφαλές και λειτουργικό λογισμικό
  • Ασφάλεια συναλλαγών και δεδομένων. Νέα μέθοδος άντλησης των στατιστικών στοιχείων
  • Πρωτοποριακό σύστημα επικοινωνιών, δικτύωσης και ανταλλαγής δεδομένων