Η Εταιρεία

Τεχνολογίες ξενοδοχείων και εστίασης

Η Εταιρεία

Τεχνολογίες ξενοδοχείων και εστίασης

34 χρόνια δυναμικής παρουσίας στον χώρο των πληροφοριακών συστημάτων

Η Sunsoft ιδρύθηκε το 1990 από την επιχειρηματία Κα Μίνα Μιμίκου και σήμερα συγκαταλέγεται μεταξύ των ηγετικών εταιρειών πληροφορικής.

Τμήμα Ανάπτυξης

Με άρτια κατάρτιση και καινοτόμες ιδέες οι Developer της Sunsoft σχεδιάζουν και αναπτύσσουν λύσεις χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής με σκοπό την κάλυψη των απαιτήσεων της αγοράς στους τομείς ξενοδοχειακών μονάδων και εστίασης. Το Τμήμα Ανάπτυξης συνεργάζεται με όλα τα τμήματα της εταιρείας για να έχει την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση και να δομήσει τον κώδικα της “επόμενης μέρας”.

Τμήμα Πωλήσεων

Οι Σύμβουλοι Πωλήσεων παρακολουθούν τις εξελίξεις της αγοράς καθημερινά και επεξεργάζονται τις ανάγκες σας. Οι λύσεις που σας προτείνουμε, αφορούν τις επιχειρηματικές σας προτεραιότητες και μεγιστοποιούν την απόδοση των κεφαλαίων σας. Αυτός είναι ο λόγος που όλα μας τα προγράμματα σχεδιάζονται στη φιλοσοφία των #best_business_practices.

Τμήμα Υποστήριξης

Το Τμήμα Υποστήριξης της Sunsoft είναι οι άνθρωποι σας! Με υποστήριξη 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες της εβδομάδας, (ανάλογα με το συμβόλαιό σας) είμαστε δίπλα σας, άμεσα στοχευμένα και ποιοτικά! Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καλύπτει άμεσα τις ανάγκες σας, επεξεργάζεται οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει και προτείνει αποκλειστικές λύσεις γύρω από το προφίλ της επιχείρησής σας.

Τμήμα Ανάπτυξης

Με άρτια κατάρτιση και καινοτόμες ιδέες η ομάδα ανάπτυξης σχεδιάζει και αναπτύσσει λύσεις χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής με σκοπό την κάλυψη των απαιτήσεων της αγοράς στους τομείς ξενοδοχειακών μονάδων και εστίασης. Το τμήμα Ανάπτυξης συνεργάζεται με όλα τα τμήματα της εταιρείας για να έχει την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση και να “γράψει” τον κώδικα της επόμενης μέρας.

Τμήμα Πωλήσεων

Οι σύμβουλοι πωλήσεων παρακολουθούν τις εξελίξεις της αγοράς καθημερινά και επεξεργάζονται τις ανάγκες σας. Οι λύσεις που σας προτείνουμε, αφορούν τις επιχειρηματικές σας προτεραιότητες και μεγιστοποιούν την απόδοση των κεφαλαίων σας. Αυτός είναι ο λόγος που όλα μας τα προγράμματα σχεδιάζονται στη φιλοσοφία των best business practices.

Τμήμα Υποστήριξης

365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες της εβδομάδας, ανάλογα με το συμβόλαιό σας… είμαστε δίπλα σας, άμεσα στοχευμένα και ποιοτικά! Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καλύπτει άμεσα τις ανάγκες σας, επεξεργάζεται οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει, προτείνει αποκλειστικές λύσεις για τη δική σας επιχείρηση. Το τμήμα Υποστήριξης της Sunsoft είναι οι δικοί σας άνθρωποι!

Σύντομο Ιστορικό

Από το 1990 μέχρι σήμερα… Δίπλα σας!