3-6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 | METROPOLITAN EXPO

Η Sunsoft ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ARTOZA 2023 !

Συμμετέχουμε στην κορυφαία έκθεση για την Αρτοποιία & την Ζαχαροπλαστική στο Hol 3 Περίπτερο Α10/Β09.

Με χαρά θα υποδεχτούμε τους συνεργάτες μας για να τους παρουσιάσουμε τα νέα προϊόντα μας, να μοιραστούμε την τεχνογνωσία μας και να βρούμε μαζί τις ιδανικές λύσεις για τις επιχειρήσεις τους.

Σας περιμένουμε!!

Η Sunsoft ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ARTOZA 2023 !

3-6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 | METROPOLITAN EXPO

Συμμετέχουμε στην κορυφαία έκθεση για την Αρτοποιία & την Ζαχαροπλαστική στο Hol 3 Περίπτερο Α10/Β09.

Με χαρά θα υποδεχτούμε τους συνεργάτες μας για να τους παρουσιάσουμε τα νέα προϊόντα μας, να μοιραστούμε την τεχνογνωσία μας και να βρούμε μαζί τις ιδανικές λύσεις για τις επιχειρήσεις τους.

Σας περιμένουμε!!

Γνωρίστε τα Νο 1 προγράμματα της Sunsoft!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑΣ

Αμβροσία

H σουίτα εφαρμογών Αμβροσία αποτελεί ολοκληρωμένη λύση της αγοράς για τον τομέα της εστίασης.

Με εφαρμογές για όλες τις ανάγκες σε εστιατόρια, μπαρ, καφέ και πλήρη πακέτα υποστήριξης, το πρόγραμμα παραγγελιοληψίας Αμβροσία σας επιτρέπει να εξυπηρετείτε τους πελάτες με ταχύτητα και αξιοπιστία και είναι η ιδανική επιλογή για όσους χρειάζονται μία απόλυτα αξιόπιστη λύση μηχανοργάνωσης.

Η πλέον ολοκληρωμένη εφαρμογή για άρτια κοστολόγηση

Food & Beverage

Αποκτήστε “πλήρη έλεγχο” στην παραγωγή τροφίμου και ποτού!

Αποκτήστε “πλήρη έλεγχο” στην παραγωγή τροφίμου και ποτού. Η πλέον ολοκληρωμένη εφαρμογή για άρτια κοστολόγηση.

Συνεργάτες Sunsoft

Ταμειακά Συστήματα Πληροφορικής ICS Καραφύλλης

Κατέχει ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων οργάνωσης και λειτουργίας πολλών επιχειρήσεων σε τομείς όπως:
Logistics, Εφοδιαστική αλυσίδα, Τουρισμός, Υγεία, Λιανικό εμπόριο, Βιομηχανίες, Διανομή – Μεταφορές, Δημόσια Διοίκηση, Αλυσίδες τροφίμων κ.α.

Advanced e-Commerce Solutions Netmechanics S.A.

Εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή eCommerce συστημάτων (eShop) με εγκατάσταση στην συνεχώς αναπτυσσόμενη πλατφόρμα NM STORE, στην κατασκευή online συστημάτων για κρατήσεις οχημάτων, στην πλατφόρμα NM CAR RENTAL. Επίσης, στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Digital Performance Marketing βελτιστοποιώντας την επένδυσή σας στο διαδίκτυο και στην δημιουργία Enterprise εφαρμογών, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες οργάνωσης, διαχείρισης και αυτοματοποίησης μιας επιχείρησης.

BOXIBIT

Η Boxibit δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στον τομέα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, παρέχοντας υπηρεσίες τεχνολογίας με εξειδίκευση σε Δίκτυα Wifi, VPN, Δομημένη καλωδίωση, Firewall & Security Voip και Τηλεφωνικά Κέντρα. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία σε καινοτόμες τεχνολογίες, η Boxibit δεσμεύεται να υπερβεί τις προσδοκίες, προσαρμόζοντας και επιλέγοντας, προτεινόμενες λύσεις στις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Profit Experts

Η Εταιρία Profit Experts είναι ένας ανεξάρτητος οίκος παροχής Οικονομικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών, η οποία δραστηριοποιείται από το 2009 σε Ελλάδα, Κύπρο και Ελβετία.

Η πολύχρονη επαγγελτική εμπειρία των στελεχών της Profit Experts στον τομέα των Ξενοδοχείων, της Εστίασης και του Τουρισμού γενικότερα δίνει την δυνατότητα να παρέχει ένα ευρύ φάσμα, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, πάντα σύμφωνα µε τα υψηλότερα διεθνή επαγγελματικά πρότυπα.

Η καλύτερη ARTOZA που έγινε ποτέ!

Από 3 έως 6 Μαρτίου 2023, η ARTOZA επανέρχεται δυναµικά συσπειρώνοντας και πάλι το σύνολο της προµηθευτικής αγοράς και όλους τους θεσµικούς φορείς του κλάδου. Η 18η ARTOZA, µε σηµαντικές καινοτοµίες, νέες πρωτοποριακές δράσεις, ανανεωμένες και πολύ ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις, θα αποτελέσει ουσιαστικό πυλώνα ανάπτυξης και εκσυγχρονισµού στη νέα εποχή που διαµορφώνεται για τον κλάδο της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής στη χώρα µας.

Έχεις πειστεί αλλά θέλεις να δεις το λογισμικό και στην πράξη;

Η ομάδα της SUNSOFT θα δημιουργήσει ένα DEMO για την επιχείρηση σας , απλά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας