ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

HOTEL BOOKING MANAGEMENT

Μεγαλύτερος Έλεγχος – Εξοικονόμηση Πόρων – Αύξηση Πωλήσεων

Ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την Κορυφαία Πλατφόρμα

Κρατήσεων Book Online Now

Προσφέρουμε Ιδανικές Λύσεις , που θα αναπτύξουν άμεσα το Ξενοδοχείο σας και τις παροχές του.

Channel Management

Εξοικονομήστε Πόρους, ενώ Αυξάνετε τις Κρατήσεις σας

Η Διαχείριση Καναλιών ( channel management ) , είναι η εφαρμογή με την οποία προωθείτε την διαθεσιμότητα των δωματίων και των παροχών σας, μέσω διαδικτυακών καναλιών διανομής σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα κανάλια μπορεί να περιλαμβάνουν OTA’s , ταξιδιωτικά πρακτορεία, μηχανές αναζήτησης (Google), παγκόσμια συστήματα διανομής (GDS) ή τις ιστοσελίδες σας και τα social media.

Μέσα απο μια μόνο εφαρμογή όπως το Alexandros Front Office, σας επιτρέπετε να έχετε άμεση πρόσβαση στη διαθεσιμότητα σας, με μηδενική προμήθεια. Μερικά από τα κυριότερα πλεονεκτήματά του hotel channel management, είναι ότι:

  • Θα αυξήσει τις online κρατήσεις σας
  • Θα αυτοματοποιήσει τις διεργασίες σας
  • Θα μπορείτε να συγχρονίσετε τη διαθεσιμότητα και τις τιμές για μια συγκεκριμένη περίοδο
  • Θα δημιουργήσει εμπιστοσύνη γύρω από την επωνυμία σας
  • Θα βελτιώσετε την κατάταξή σας στα OTAs
  • Θα σας απαλλάξει από χρονοβόρες εργασίες και ελέγχους
  • Θα αποφύγετε δαπανηρά λάθη, όπως οι διπλοκρατήσεις κ.α.

Web Booking Engine

Για μεγαλύτερη Αμεσότητα στις Κρατήσεις σας

Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να μεγιστοποιήσετε το ποσοστό μετατροπών των επισκεπτών στη μηχανή κρατήσεων σας, σε πελάτες και να αυξήσετε άμεσα τις κρατήσεις σας!

Το Web Booking Engine, είναι μια καινοτόμος μηχανή κρατήσεων για ξενοδοχεία, όπου μπορείτε να λαμβάνετε απευθείας από τον ιστότοπό σας ειδοποιήσεις σχετικά με τις κρατήσεις των πελατών σας, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα Αλέξανδρος Front Office και να αναβαθμίσετε έτσι την ιστοσελίδα σας, ώστε να γίνει η καλύτερη πηγή επισκεπτών και εσόδων.

Ο Ιστότοπος του ξενοδοχείου μπορεί να γίνει το πιο κερδοφόρο σας κανάλι

Εμπιστοσύνη στην Επωνυμία σας

Για τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου, η σκέψη για καλύτερες προσφορές που βρίσκονται αλλού αποσπά την προσοχή. Διατηρώντας εύκολα τις τιμές σας σε όλα τα κανάλια διανομής, οικοδομείται έτσι εμπιστοσύνη προς τους καταναλωτές σας.

Αύξηση των Online Κρατήσεων

Οι online κρατήσεις είναι ένα σημαντικό μέρος του ξενοδοχειακού κλάδου. Έτσι, τα συστήματά μας, θα τοποθετήσουν το ξενοδοχείο σας στην καλύτερη θέση, ώστε να μπορείτε να δέχεστε κρατήσεις από όλο τον κόσμο.

Αποφύγετε δαπανηρά λάθη

Μέσω των συστημάτων μας, διαχειρίζεστε τα κανάλια με τα οποία εργάζεστε, από μία πλατφόρμα. Αυτός ο συγχρονισμός μεταξύ των διαδικτυακών πωλήσεών σας, θα εξαλείψει τις διπλοκρατήσεις ή οποιαδήποτε άλλη κοστοβόρα ενέργεια.

Σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο

Πλέον, οι χειροκίνητες ενέργειες και καταχωρήσεις ανήκουν στο παρελθόν. Όταν γίνει η κράτηση ενός δωματίου, το δίκτυο διανομής σας θα ενημερώνεται αυτόματα, έτσι ώστε να εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο και πόρους.

Αν Επιθυμείτε Ακόμα Μεγαλύτερη Εργονομία

για εσάς αλλά και τους επισκέπτες σας; Συνδυάστε το με τις Νέες Τεχνολογίες:

Καλέστε μας εδώ για περισσότερες πληροφορίες
Επικοινωνία