Η ψηφιακή εποχή έχει έρθει για να μείνει και με τον ερχομό της έχει φέρει αλλαγές σε πολλούς τομείς, και ο χώρος της εστίασης δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Η Sunsoft με 33 δυναμικά χρόνια παρουσίας στον χώρο των πληροφοριακών συστημάτων συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρείες λογισμικού, πιο συγκεκριμένα προσφέρει λύσεις σε ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις εστίασης από το 1990. Με στόχο να βοηθήσουμε τον επιχειρηματία να εξυπηρετεί τους πελάτες του καλύτερα, να μην χάνει χρόνο, να αυξάνει τα κέρδη του και γενικότερα να είναι πιο αποτελεσματικός στην διαχείριση της επιχείρησής του, δημιουργήσαμε την Σουίτα Εφαρμογών Αμβροσία.

Η Αμβροσία δεν είναι ένα απλό πρόγραμμα παραγγελιοληψίας, είναι η σουίτα εφαρμογών που θα σου προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στο εστιατόριο σου, είναι ίσως το καλύτερο λογισμικό που κυκλοφορεί στην αγορά. Πάμε να δούμε μαζί της δυνατότητες της.

Ξεκινάμε με την διαχείριση ταμείου, όπου σου προσφέρει αναλυτική παρακολούθηση των κινήσεων ανά ημέρα και ανά χρήστη. Η Αμβροσία καλύπτει κάθε πτυχή της επιχείρησης σου δίνοντας σου τις παρακάτω δυνατότητες:

 • Να έχεις πολλαπλά σημεία πώλησης
 • Διαχείριση πελατολογίου
 • Πολλαπλούς Τιμοκαταλόγους
 • Στατιστική Ανάλυση
 • Αλλαγή τιμών σε προκαθορισμένο χρόνο
 • Διαχείριση προπληρωμένων καρτών
 • Προγραμματισμό Βάρδιας
 • Επιλογή ειδών με χρήση Barcode
 • & Διαχείριση σερβιτόρων ανά βάρδια

Αν δεν σε καλύπτουν αυτά θέλουμε να σου πούμε ότι, στην διαχείριση ταμείου συγκαταλέγεται και το σύστημα Loyalty στο οποίο μπορείς να επιβραβεύσεις τους πιστούς πελάτες σου, επίσης έχεις την δυνατότητα να διαχειριστείς το menu και να διαμορφώσεις όπως θες.

Συνεχίζουμε με την διαχείριση τραπεζιών, που σου προσφέρει μια ευρεία γκάμα λειτουργιών όπως την διαχείριση αιθουσών, μετακίνηση και διαχείρισης τραπεζιών ανά σημείο πώλησης. Όλα αυτά με σκοπό να είσαι πιο ευέλικτος και ακριβής. Η δυνατότητα μερικής ή ολικής έκδοσης λογαριασμών, η διαχείριση τιμοκαταλόγων και πολλαπλών τρόπων πληρωμής κάνουν τις συναλλαγές σου πιο ασφαλείς. Για να κερδίζεις συνέχεια χρόνο προσθέσαμε άλλο ένα feature, την ασύρματη ειδοποίηση σερβιτόρου, όπου ο πελάτης με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να καλέσει άμεσα τον σερβιτόρο, δεν θα χρειαστεί ξανά να δει που βρίσκεται ο σερβιτόρος και να τον ψάξει. Αυτή η λειτουργία δεν είναι μόνο για τους πελάτες αλλά και για τα άτομα στην κουζίνα, που μπορούν να ενημερώσουν τον σερβιτόρο όταν το πιάτο είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί ώστε το προσωπικό σου να δουλεύει πιο έξυπνα και αποτελεσματικά χωρίς να χρειάζεται να κάνει περιττές ενέργειες.

Σε περίπτωση που έχεις υπηρεσίες delivery, σου έχουμε την λύση και γι’ αυτό. Όπως γνωρίζεις, στο delivery ο χρόνος είναι χρήμα, επέτρεψε μας να σου παρουσιάσουμε το No1 λογισμικό για παραγγελιοληψίες delivery. Η Σουίτα Εφαρμογών Αμβροσία απλοποιεί και αυτοματοποιεί τις διαδικασίες:

 • της αναγνώρισης κλήσεων
 • την χρήση barcode στην παραγγελία όπου ο διανομέας μπορεί να εκδώσει άμεσα το παραστατικό και να πληρωθεί γρήγορα
 • τη διαχείριση διανομέων με σειρά προτεραιότητας κατά την ανάθεση παραγγελιών
 • & την διαχείριση παραγγελιών με βάση την τοποθεσία που πρέπει να παραδοθεί.

Επιπλέον έχεις την δυνατότητα να παρακολουθείς ποιες είναι οι εκκρεμής παραγγελίες και πρέπει να παραδοθούν, με την λειτουργία που προσθέσαμε, εμφανίζονται στους χάρτες της Google. Επειδή όλοι γινόμαστε ανυπόμονοι όταν πεινάμε, καλό θα είναι να κερδίζει κάθε δευτερόλεπτο που μπορείς ώστε να κρατάς τους πελάτες σου ευχαριστημένους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την Αμβροσία μπορείς να αποκτήσεις τον πλήρη έλεγχο της παραγωγής του φαγητού και του ποτού (Food & Beverage). Δηλαδή να μάθεις πόσο κοστίζει μια μερίδα φαγητού και ποια είναι τα περιθώρια κέρδους. Να αξιολογείς τους προμηθευτές και να βλέπεις ποιοι είναι οι συνεπείς. Καθώς και να δεις ποια συνταγή είναι πιο δημοφιλής και κερδοφόρα.

Η εν λόγω εφαρμογή αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τη σωστή λήψη αποφάσεων, βελτιώνοντας την απόδοση και την οικονομική επίδοση του εστιατορίου σου.

Όλα αυτά σε μια εφαρμογή. Επικοινώνησε μαζί μας για παρουσίαση της Σουίτας Εφαρμογών Αμβροσία!