Στη Sunsoft δημιουργούμε λογισμικό για να κάνουμε τις διαδικασίες των επιχειρήσεων πιο απλές και το κάνουμε αυτό από το 1990. Παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας. 

Πάμε να δούμε αναλυτικά παραδείγματα των επιχειρήσεων που επωφελούνται από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας:

Επιχειρήσεις εστίασης. Με πάνω από 30 χρόνια καινοτομίας, γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες που έχουν τα εστιατόρια, όπως πληρωμές, παραγγελίες, διαχείριση αποθεμάτων, τραπέζια, τιμοκατάλογοι, ταμείο, βάρδιες και πολλά άλλα. Για να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις στους πελάτες μας δημιουργήσαμε τη γνωστή στο χώρο της εστίασης, Σουίτα Εφαρμογών Αμβροσία. Η Αμβροσία είναι ιδανική όχι μόνο για εστιατόρια αλλά και για Καφετέριες, Bar, Beach Bar και TakeAway, καθώς αλλάζει τον τρόπο διαχείρισης των επιχειρήσεων. Επίσης, σε επιχειρήσεις που προσφέρουν delivery ως υπηρεσία, η Sunsoft έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα Delivery & Maps, το οποίο βοηθάει τη διαχείριση διανομών με σειρά προτεραιότητας κατά την ανάθεση των παραγγελιών.

Επιπλέον χρήσιμη αναφορά στο συγκεκριμένο κλάδο, είναι η εφαρμογή του Food and Beverage Management. Μια πολύ σημαντική λειτουργία για τις επιχειρήσεις που αναφέραμε αλλά και επιπλέον για φούρνους και αρτοζαχαροπλαστεία, καθώς δίνει τον πλήρη έλεγχο του κόστους κατά την επεξεργασία των πρώτων υλών. Τέλος η Sunsoft έχει τη λύση και για αλυσίδες καταστημάτων, με τη λειτουργία Κεντρικής Διαχείρισης της Αμβροσίας, μέσω της οποίας, οι επιχειρηματίες μπορούν να διαχειρίζονται άμεσα και αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις πωλήσεις τους. 

Ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Το PMS είναι η καρδιά της επιχείρησης. Με το πρόγραμμα Hotel Minder, καλύπτουμε όλο το φάσμα των λειτουργιών που μπορεί να χρειαστεί μια επιχείρηση στον τομέα της φιλοξενίας, όπως αφίξεις και αναχωρήσεις δωματίων, πλάνο κρατήσεων & διαθεσιμότητα, housekeeping, έκδοση αποδείξεων και πολλά άλλα. Να σημειωθεί ότι, είτε μιλάμε για μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα (resort) είτε απλά ενοικιαζόμενα δωμάτια, καλύπτουμε την ανάγκη και προσφέρουμε μοναδικές λύσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις του επιχειρηματία. Στη Sunsoft, πιστεύουμε στη δύναμη της καινοτομίας και της ψηφιακής μεταμόρφωσης των επιχειρήσεων κάθε μεγέθους. Είτε έχετε μια μεγάλη αλυσίδα ξενοδοχείων,  είτε  ένα μικρό κατάστημα, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα & υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων. Στρατηγικοί σας συνεργάτες κατά την πορεία της επιτυχίας σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε πως μπορεί να επωφεληθεί η δική σας επιχείρηση.