Το Σύστημα Διαχείρισης Ιδιοκτησίας (PMS) είναι ένα λογισμικό που χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις φιλοξενίας για τον έλεγχο, την οργάνωση και την εκτέλεση λειτουργιών και καθημερινών εργασιών, όπως: 

  • Διαχείριση Κρατήσεων: Επιτρέπει την αποδοχή, την επεξεργασία και την επιβεβαίωση κρατήσεων δωματίων από τους πελάτες.
  • Διαχείριση Τιμών και Διαθεσιμότητας Δωματίων: Αυτή η λειτουργία παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα της διαθεσιμότητας των δωματίων και προσφέρει τον πλήρη έλεγχο των τιμών. Επίσης, ο διαχειριστής έχει τη δυνατότητα εκτέλεσης διαδικασιών Check in / Check out των δωματίων στο σύστημα. Τέλος, επιτρέπει τον συγχρονισμό της διαθεσιμότητας και των τιμών με τις Online Travel Agencies (όπως Booking.com, Expedia, Airbnb κ.λπ.).
  • Διαχείριση Πληροφοριών Πελατών: Γίνεται η αποθήκευση των στοιχείων των πελατών, όπως ηλικία και εθνικότητα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μελλοντικά για στοχευμένες διαφημίσεις.
  • Έκδοση Παραστατικών: Μετά από την πληρωμή του πελάτη, μπορεί να εκδοθεί απόδειξη ή τιμολόγιο.
  • Έκδοση Forecast: Ο διαχειριστής μπορεί να εκδώσει μια αναλυτική λίστα των μελλοντικών αφίξεων και αναχωρήσεων από τα δωμάτια, ώστε στο προσωπικό που είναι υπεύθυνο για την καθαριότητα να μπορέσει να οργανώσει αποτελεσματικά το πρόγραμμα εργασίας του.
  • Οικονομική Διαχείριση: Τέλος, αυτή η λειτουργία προσφέρει μια πλήρη εικόνα με τα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης.

Όλες αυτές οι δραστηριότητες, όπως και πολλές άλλες, είναι απαιτητικές και αρκετά χρονοβόρες, επομένως, το κατάλληλο PMS βοηθά στην εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος. Τα ξενοδοχεία αυξάνουν την απόδοσή τους, γίνονται πιο αποτελεσματικά και παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες τους. 

Μιλώντας για PMS, δεν θα μπορούσε να λείπει το Hotel Minder από την συζήτηση καθώς είναι το πιο flexible λογισμικό που επαναστατεί στην αγορά. 

Γιατί όμως Hotel Minder; 

Η πλατφόρμα βρίσκεται σε περιβάλλον cloud, που σημαίνει ότι το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει, είναι σύνδεση στο internet, δίχως να γίνει η εγκατάσταση κάποιου προγράμματος στον υπολογιστή. Πολύ σημαντικό πλεονέκτημά του, είναι το user friendly interface, με σκοπό να διευκολύνει τους ξενοδόχους για να έχουν τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησής τους. 

Ό,τι χρειάζεστε για να διευθύνετε την επιχείρησή σας με άμεσο και ευέλικτο τρόπο. Όλα από μία, ολοκληρωμένη πλατφόρμα!

Η Sunsoft απλοποίησε το PMS για να μπορείς να απογειώσεις το ξενοδοχείο σου