Αρχικά τι είναι το cloud;

Με λίγα λόγια, είναι όλα αυτά που μπορείς να έχεις με απομακρυσμένη πρόσβαση, όπως φωτογραφίες, βίντεο, κείμενα και γενικότερα όλα τα δεδομένα σου, αρκεί μόνο να είσαι συνδεδεμένος στο internet. Το cloud computing, είναι η χρήση υπολογιστικών πόρων, από κεντρικά συστήματα που βρίσκονται απομακρυσμένα από τον τελικό χρήστη, τα οποία τον εξυπηρετούν, αυτοματοποιώντας διαδικασίες, παρέχοντας ευκολίες και ευελιξία σύνδεσης, απλά, μέσω του διαδικτύου.

Παλαιότερα, τα ξενοδοχεία έπρεπε να εγκαταστήσουν τοπικά το PMS στον υπολογιστή τους. Η Sunsoft αλλάζει τα δεδομένα δημιουργώντας το Hotel Minder, ένα cloud PMS στο οποίο τα ξενοδοχεία μπορούν να έχουν πρόσβαση στο PMS από τον υπολογιστή, το λάπτοπ ή το κινητό, απλά από έναν browser.

Πώς το Hotel Minder μπορεί να βοηθήσει τα ξενοδοχεία;

  • Ομαλοποιεί τις λειτουργίες, επιτρέπει την διαχείριση των λειτουργιών του ξενοδοχείου ουσιαστικά από τον browser, συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων, των check-in, της καθαριότητας, της χρέωσης και άλλων, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα των υπαλλήλων.
  • Με εύκολη προσβασιμότητα, αφού το σύστημα είναι βασισμένο στο cloud, ο εργοδότης και το προσωπικό του ξενοδοχείου, μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα και να διαχειρίζονται τις λειτουργίες από οπουδήποτε, με την πρόσβαση να καθορίζεται από  τον υπεύθυνο λειτουργίας του ξενοδοχείου. Με αυτή την ευελιξία, οι διαχειριστές μπορούν να παρακολουθούν την απόδοση του ξενοδοχείου και να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους επισκέπτες τους.
  • Η ροή των δεδομένων μεταξύ του ξενοδοχείου και των OTAs (Βooking, Expedia, Airbnb, κ.α.), διευκολύνεται με το Channel Manager. Έτσι, όταν μια κράτηση πραγματοποιείται μέσα από αυτές τις πλατφόρμες, η διαθεσιμότητα ενημερώνεται στο PMS ώστε να αποφευχθεί ή οποιαδήποτε δυσλειτουργία. 

Μάθετε περισσότερα στο www.hotelminder.gr