Κάντε ένα βήμα προς ένα βιώσιμο μέλλον!

Η βιώσιμη διαχείριση στις επιχειρήσεις εστίασης και εν γένει στον τουρισμό είναι μια αναγκαιότητα, σύμφωνα με τις παγκόσμιες τάσεις, ενώ ταυτόχρονα είναι εξίσου σημαντική για την εξέλιξη των ίδιων των επιχειρήσεων.

Οι βιώσιμες τεχνολογικές εξελίξεις βοηθούν τα εστιατόρια να μειώσουν την κατανάλωση χαρτιού, με την ταυτόχρονη ενίσχυση της ταχύτητας, της αποδοτικότητας και της εξαιρετικής εξυπηρέτησης του πελάτη.

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Έκθεση Εταιρικής Βιωσιμότητας της Nielsen το 66% των πελατών – και το 73% των millennials – λένε ότι θα ξοδέψουν περισσότερα χρήματα σε επιχειρήσεις που στοχεύουν στην εξάλειψη περιττών αποβλήτων και στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος άνθρακα.

Η αποψίλωση των δασών – η κοπή δέντρων για παραγωγή χαρτιού και άλλων υλικών – καταστρέφει το περιβάλλον και επηρεάζει αρνητικά το μέλλον της χλωρίδας και της πανίδας, των οικοσυστημάτων, ακόμη και του καιρού. Στην Αγγλία η βιομηχανία εστιατορίων από μόνη της συμβάλλει σε 1,5 δισεκατομμύρια λίρες απορριμμάτων χαρτιού ετησίως – μόνο σε έσοδα. Αντίστοιχα τα δεδομένα για το μέγεθος της Ελλάδας!

Η εκτύπωση χαρτιού συνεπάγεται ένα πολύ μεγάλο κόστος για την επιχείρηση αλλά και καταστροφή εκατοντάδων δέντρων για την παραγωγή του. Και μπορεί σε ατομικό ή μεμονωμένα επιχειρησιακό επίπεδο να σας φαίνεται κάτι μικρό, στο σύνολο όμως όλων των επιχειρήσεων γιγαντώνεται.

Συστήματα online παραγγελίας, εφαρμογές για τα κινητά τηλέφωνα και πληθώρα εναλλακτικών και ευέλικτων επιλογών σχετικά με την παραγγελία, παραγγελιοληψία, διασύνδεση κουζίνας και σάλας είναι πλέον διαθέσιμα για να τα γνωρίσετε και να τα αξιοποιήσετε, συμβάλλοντας όλοι μας σε ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές!

Η επένδυση σε λογισμικό βιώσιμης διαχείρισης κουζίνας σας επιτρέπει επιπλέον να είστε περισσότερο αποτελεσματικοί και ακριβείς σε όλη τη διαδικασία παραγγελιοληψίας και εκτέλεσης αυτής.

Ασύρματη παργγελιοληψία από τον σερβιτόρο (Πρόγραμμα Ασύρματης Παραγγελιοληψίας powered by Sunsoft). Το πρόγραμμα ασύρματης παραγγελιοληψίας Αμβροσία powered by Sunsoft για εστιατόρια, καφέ, μπαρ, beach bar, αλυσίδες καταστημάτων είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που λειτουργείτε με εντατικούς ρυθμούς καθημερινά διαχειρίζεστε δεκάδες παραγγελίες και θέλετε να έχετε ταχύτητα, ευελιξία και σημαντική εξοικονόμηση χαρτιού στην καθημερινή σας «ρουτίνα»!

Οθόνες κουζίνας για την αποστολή της παραγγελίας. Η εφαρμογή Kitchen Display System (KDS) powered by Sunsoft σας εξασφαλίζει, κουζίνα σε τάξη, συντονισμό παραγγελιών στην ώρα τους και ταυτόχρονη παράδοση παραγγελίας. Φυσικά εξοικονόμηση χαρτιού από τη στιγμή που οι παραγγελίες εμφανίζονται σε οθόνη στο χώρο της κουζίνας και υπάρχει άριστη «επικοινωνία» σάλας-κουζίνας!

Qr code ή online menu για την παραγγελία από τον πελάτη. Μέσω των QR Code οι πελάτες της επιχείρήσής σας μπορούν να δουν το μενού και να στείλουν την παραγγελία τους απευθείας από το κινητό ή το tablet στην κουζίνα.

Η αποτελεσματική διαχείριση των εφαρμογών της Sunsoft βοηθά τα εστιατόρια να ανταποκριθούν στη επίτευξη του στόχου βιώσιμης ανάπτυξης και να συμβάλλουν στην αειφόρο ανάπτυξη της κοινωνίας για την οποία εργάζονται και παράγουν.

2024-01-02T16:55:34+02:00
Go to Top