Το 2023 τελειώνει και εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα recap για το έτος. Να δούμε μαζί πως για μια ακόμη χρονιά η Sunsoft καινοτόμησε, βελτίωσε τα προϊόντα της αλλά και δημιούργησε καινούργια. Συνέχισε σταθερά να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Δηλαδή; να βοηθάει και να στηρίζει τους επιχειρηματίες.

Γενικότερα η χρονιά που μας πέρασε ήταν πολύ παραγωγική και συνέβησαν πολύ σημαντικά γεγονότα όπως:

 • η γέννηση του Hotel Minder, το νέο μας αστέρι πάνω στο Property Management System στον χώρο της φιλοξενίας
 • η στρατηγική συνεργασία με την GonnaOrder που είναι κορυφαία εταιρεία στον χώρο του Online Ordering
 • η βελτίωση της Αμβροσίας
 • & οι συμμετοχές μας σε κορυφαίες έκθεσης αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και τουρισμού

Πάμε να ξεκινήσουμε με το Hotel Minder, η Sunsoft δημιούργησε το κορυφαίο λογισμικό για μικρές και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες. Τι ακριβώς είναι; μια πλατφόρμα που αυτοματοποιεί την ρεσεψιόν, με αυτό το εργαλείο μπορείς να διαχειριστείς όλο το front office και να κάνεις τις παρακάτω λειτουργίες:

 • Κρατήσεις
 • Check-in/Check-out
 • Chanel Manager
 • Room Allocation (ανάθεση δωματίου)
 • Διαχείριση τιμών & χρεώσεων
 • Εκδόσεις παραστατικών
 • και πολλά άλλα

Να σημειωθεί ότι το Hotel Minder λειτουργεί σε cloud, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα, μπαίνεις απλά στο browser και κάνεις login. (πανεύκολο) Για ποιόν είναι; 1) Ξενοδοχεία, 2)Αλυσίδες ή Ομάδες Ακινήτων, 3)Θέρετρα, 4) Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, 5)Βίλες, 6)Ξενώνες 7)Εστιατόρια & 8) Μπαρ. Όλα αυτά με στόχο να δώσουν στους ιδιοκτήτες & διαχειριστές ξενοδοχειακών μονάδων μια ευέλικτη και εύχρηστη πλατφόρμα.

Συνεχίζουμε την συνεργασία της Sunsoft με την GonnaOrder, δυο κορυφαίες εταιρείες η καθεμία ξεχωριστή στον κλάδο της. Διότι ως γνωστόν αν θες να παραμείνεις στους top πρέπει να συνεργάζεσαι με τους καλύτερους. Η GonnaOrder προσφέρει το καλύτερο λογισμικό πάνω στο Online Ordering, και απευθύνεται σε επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το site τους για παραγγελίες, εστιατόρια που έχουν QR Code Menu αλλά και σε αυτούς που προσφέρουν delivery & take away. Οι λειτουργίες τις είναι πολλές, όπως το εύχρηστο και πολύγλωσσο menu, καθώς και το εύκολα επεξεργάσιμο περιεχόμενο από τον admin, αλλά το καλύτερο είναι ότι σαν επιχειρηματίας δεν θα ξανά χρειαστεί να πληρώσεις προμήθεια διότι η GonnaOrder λειτουργεί με 0% commission. Η GonnaOrder συνδέεται εύκολα με την Αμβροσία. Όπως έχουμε πει και παλαιότερα, η Αμβροσία είναι η Σουίτα Εφαρμογών που μπορεί να δώσει την λύση σε όλες τις επιχειρήσεις εστίασης. Στην Sunsoft πήγαμε ένα βήμα παραπάνω, βελτιώσαμε την καλύτερη Σουίτα Εφαρμογών προσθέτοντας την λειτουργία integration, δηλαδή; Η Αμβροσία πλέον έχει την δυνατότητα να συνδέεται και με άλλα λογισμικά που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις.

Τέλος, η Sunsoft δεν θα μπορούσε να λείπει από της κορυφαίες έκθεσης στον χώρο της αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής από το Artoza καθώς και από την premium έκθεση Xenia για την τουριστική βιομηχανία. Όπου υποδέχτηκε τους συνεργάτες της, παρουσίασε τα καινούρια προϊόντα της, μοιράστηκε την τεχνογνωσία της και προσέφερε ιδανικές λύσεις για τις επιχειρήσεις τους.

Κλείνοντας αυτό το υπέροχο ταξίδι του 2023 στον χώρο της τεχνολογίας, θα θέλαμε να σας υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε να προσαρμοζόμαστε στις απαιτητικές ανάγκες της αγοράς και να λύνουμε τα χέρια στους συνεργάτες μας.

Καλή χρονιά σε όλους!